produkt

leštenie betónu

Husqvarna otvorila Husqvarna Architecture Experience Center, nové školiace centrum, ktoré sa nachádza v časti jej severoamerickej centrály v Olathe, Kansas.
Nové centrum bude poskytovať praktické skúsenosti s produktovým vzdelávaním pre všetky existujúce produkty Husqvarna, Blastrac a Diamatic.Tréningové oblasti zahŕňajú:
Hlavné zameranie školenia bude zahŕňať kladenie betónu, vŕtanie a pílenie betónu, program technickej certifikácie, leštiaci systém Husqvarna a povrchovú úpravu Blastrac.
Školenie distribúcie je špeciálne pre stavebných distribučných partnerov Husqvarna.Kvalifikovaní účastníci budú jasne rozumieť dodávke produktov Husqvarna a celkovým aplikáciám, operáciám a riešeniam v stavebnom priemysle.
Školenie v oblasti povrchovej úpravy sa zameriava na poskytovanie produktov, technológií, aplikácií a nástrojov dodávateľom, ktorí sú už oboznámení s odvetviami brúsenia, leštenia a povrchovej úpravy betónu.
Technické školenie je určené pre technických profesionálov, ktorí opravujú a opravujú zariadenia Husqvarna.Zameranie tohto školenia je založené na špecifickej línii vybavenia kurzu, ktorá zahŕňa údržbu, riešenie problémov, opravy a dokumentáciu k produktu.
Digitálne školiace kurzy pokrývajú znalosti o produktoch a prevádzku.Školenie môže absolvovať každý kanál a priamy partner s internetovým pripojením.Navrhnuté pre technických profesionálov, ktorí opravujú a opravujú zariadenia Husqvarna.Zameranie tohto školenia je založené na špecifickej línii vybavenia kurzu, ktorá zahŕňa údržbu, riešenie problémov, opravy a dokumentáciu k produktu.


Čas odoslania: 26. augusta 2021